Spinning

Met indoorcycles van BODY-BIKE gaat een nieuwe wereld voor u open

Spinning

We dagen u uit. Om mee te doen. Om te bewegen. Om te blijven bewegen. Om onze wereld binnen te duiken. Waarom? Omdat er met onze nieuwe indoorcycles van BODY-BIKE mentaal en fysiek een nieuwe wereld voor u open gaat.

Algemene informatie BODY-BIKE

Met de BODY-BIKE Connect krijgt uw indoor cycling een nieuwe dimensie. U kunt uw training optimaliseren en krijgt de motivatie om uw doelen te halen en uw volledige potentieel waar te maken.

De BODY-BIKE Connect is een geavanceerde indoor cycle met een ingebouwde sensor die uw prestaties meet. Op de BODY-BIKE Performance Console krijgt u meteen waardevolle feedback over het vermogen dat u trapt en de intensiteit van uw inspanningen.

De BODY-BIKE Connect meet het vermogen terwijl u fietst. Een handig hulpmiddel dat u in staat stelt om u resultaten op verschillende trainingsdagen met elkaar te vergelijken. Dat vermogen kunt u op verschillende manieren benutten. Als motivatie wanneer u uw persoonlijke record probeert te breken. Als kristalheldere maatstaaf van uw prestaties en vorderingen tijdens sessies met de instructeur/instructrice. Of om uw uithouding en kracht een niveau hoger te tillen tijdens groepssessies.

Nieuwsgierig? Kom gerust een keertje proberen en meedoen!

MEER INFORMATIE

CONTACT