Onze missie

Welten begeleidt u bij uw welzijn!

Onze missie

In 1981 vestigt Vincent Welten zich als Fysiotherapeut in ‘ Gravenmoer. Aanvankelijk start hij in een bescheiden praktijkruimte (aan huis) welke bij een snelgroeiend patiënten bestand al snel te klein blijkt te zijn.

In 1987 wordt een nieuw praktijkpand gebouwd voorzien van een oefenzaal en twee goed geoutilleerde behandelruimten.

In 1992 wordt de praktijkruimte uitgebreid met eenzelfde oppervlakte waardoor een grote oefenzaal beschikbaar komt welke wordt ingericht met professionele oefenapparatuur ten behoeve van de klanten.

Vanaf dat moment wordt de fysiotherapie uitgebreid met sport/fitnessgroepen onder begeleiding van de fysiotherapeut. Er blijkt veel belangstelling te zijn voor de sportbegeleiding onder (ex)patiënten maar ook van vele belangstellenden uit de gehele regio. Inmiddels is het medewerkersbestand uitgebreid tot 5 fysiotherapeuten en 5 sportbegeleiders.

De fysiotherapie is uitgebreid door specialisatie in sportfysiotherapie, manuele therapie en medische trainings therapie.

Ook de sportafdeling is uitgebreid naast de fitnesslessen met aerobic, spinning, pilates, zumba, fitvibe, specifieke krachttraining, bosubaltraining en diplan gewichtsbeheersing.

U als persoon, begeleiden bij uw klachten, verminderen van klachten, verbeteren van uw fysieke gesteldheid.. Kortom, Welten begeleidt u bij uw welzijn!

MEER INFORMATIE

CONTACT