CrossFit-training & Tabata

FUNCTIONEEL. GEVARIEERD. INTENS!

CrossFit-training

CrossFit-training combineert het beste uit de gymnastiek, het gewichtheffen en de atletiek, vaak zelfs binnen één work-out. Er komt nauwelijks een fitnessapparaat aan te pas en er wordt veelal gebruik gemaakt van functionele bewegingen waarbij het gehele lichaam betrokken wordt: tillen, gooien, duwen, trekken, klimmen, springen en rennen.

De oefeningen lijken wellicht willekeurig maar door het uitgekiende programma zijn ze dat zeker niet. Wel zijn ze vaak kort en intensief.

Wat uw doel ook is, betere gezondheid, strakker in je vel, meer spiermassa… CrossFit-training is dé manier om dit te realiseren. Sporters worden fysiek tot het maximale uitgedaagd.

Tabata

Tabata, een trainingsvorm in groepsverband waarbij u middels een circuit in 30 minuten het maximale uit uw lichaam haalt!
Net zoals bij CrossFit worden er nauwelijks apparaten gebruikt. Er worden losse attributen ingezet als dumbells, elastieken, ringen, pull-up bars, bosuballen, matjes, steps, boxjumps…… en nog veel meer!

Tabata is uit te voeren voor élk trainingsniveau. Het gaat niet om het aantal herhalingen wat moet worden uitgevoerd. De training bestaat uit blokjes oefeningen van 20 seconden per oefening. Lekker pittig maar goed te doen!

Klik op het lesrooster om te kijken wanneer u bij ons terecht kunt voor een CrossFit-training of Tabata!

 

MEER INFORMATIE

CONTACT