Fysiotherapie aan huis

Wij komen naar u toe!

Fysiotherapie aan huis

Er zijn vele redenen te bedenken waarom u niet naar de fysiotherapeut zou kunnen komen; slecht ter been, net geopereerd, geen vervoer of fysiek onmogelijk om naar de praktijk te komen. Geen probleem! Wij komen naar u toe!

Om niet zelf naar de fysiotherapeut te hoeven, maar dat deze bij u thuis komt: voor veel mensen zou dit erg gemakkelijk zijn. Vaak komt de fysiotherapeut echter enkel bij u thuis wanneer u hiervoor een verwijzing heeft gekregen van uw huisarts of specialist in het ziekenhuis. Deze krijgt u meestal alleen wanneer u net geopereerd bent of dusdanig slecht ter been, dat u lichamelijk niet in staat bent om bij de fysiotherapeut te komen.

Maar wat wanneer u nu geen verwijzing heeft? Ook dan kunt u bij ons terecht voor fysiotherapie aan huis. Onze fysiotherapeuten zoeken ten alle tijden voor u de beste oplossing.

Wij komen bij u op een tijdstip welke u past. Dit is altijd in overleg met de fysiotherapeut en de patiënt.

Zowel met als zonder verwijzing worden de kosten voor fysiotherapie aan huis vergoedt door uw zorgverzekeraar* indien u aanvullend verzekerd bent. Is dit niet het geval? Dan verwijzen wij u graag door naar onze tarieven voor fysiotherapie.

Contact

* Onze praktijk is bij alle zorgverzekeraars aangesloten als gecontracteerd zorgverlener. Bekijk uw polisvoorwaarden om te zien of en hoeveel behandelingen uw zorgverzekeraar vergoedt.

Heeft u hierbij hulp nodig? Belt u dan gerust! 0162-321021

MEER INFORMATIE

CONTACT