Body Support voedingsbegeleiding

 

Body Support is een voedingsprogramma waarbij u leert om op een verantwoorde manier met uw voeding om te gaan. Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling. Aan de hand van uw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt uw energiebehoefte bepaald. Naar aanleiding van uw energiebehoefte wordt een persoonlijk voedingsschema gemaakt die uitsluitend bestaat uit producten die u in de supermarkt kunt kopen. U krijgt iedere week een eetschema dat bestaat uit 7 dagmenu’s met 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes. Er kan rekening gehouden worden met allergieën en intoleranties. Aan het einde van elk weekmenu bevindt zich een handige boodschappenlijst.

Body Support zorgt voor

  • Blijvende resultaten
  • Verantwoord bezig zijn
  • Een grotere weerstand
  • Een sneller herstel
  • Meer energie
  • Een sterkere geest
  • Lekker in je vel zitten
  • Een nieuwe leefstijl

Klik hier voor de huidige tarieven van ons Body Support programma

 

Voorbeeld 13 weken voedingstraject 

Regina; ‘De laatste jaren ben ik steeds wat in gewicht toegenomen. Ik  volgde al een tijdje een koolhydraatarm dieet maar dat gaf niet het gewenste resultaat. Via een kennis ben ik in contact gekomen met Esther de gewichtsconsulente van Welten Fysio Fit Centre in ’s-Gravenmoer. Na een heel prettig intake gesprek wat mij veel duidelijkheid gaf ben ik in juni begonnen aan het Body Support programma. Het mooie van dit programma is dat je geen honger hebt. Je mag zes keer per dag eten en je krijgt een app waar je complete dagmenu’s instaan. Staat er iets tussen wat je niet lust kun je dit vervangen door de aangegeven suggesties. Ook stuurt Esther iedere week het nieuwe menu per mail toe samen met een lijst met vervangende voedingsmiddelen. Het is verbazend makkelijk vol te houden. De gerechten zijn makkelijk te maken en zijn ook nog lekker. Je mag echt veel eten soms was het voor mij zelfs te veel en ik had echt niet het gevoel dat ik aan het lijnen was. Esther geeft ook fijne tips voor als je een keertje uit eten gaat of een BBQ hebt. Inmiddels zit ik op mijn streefgewicht en krijg leuke reacties van mijn omgeving. Ze vragen hoe veel ik ben afgevallen (bijna 14 kg) en hoe ik dat voor elkaar heb gekregen.

Dan zeg ik, met BodySupport, eet jezelf slank 😊. Ik kan het echt iedereen aanraden!’