Lesblokken op muziek

Aerobics, steps, bosu balanstraining of zumba

Aerobics, steps, bosu balanstraining of zumba

Welten Fysio en Fitcentre biedt u een scala aan verschillende soorten lesblokken op muziek. Hieronder een korte beschrijving welke lesblokken op muziek er worden gegeven.

Klik hier voor het lesrooster

Aerobics

Aerobics is een efficiënte fysieke uitoefening. Kracht, flexibiliteit, coördinatie en tact worden getraind.
Aerobics wordt gedaan om:

  • fitheid te verbeteren
  • vetten en koolhydraten te verbranden
  • het lichaam te vormen
  • fysiek welzijn te versterken
  • fit te blijven

STEP-aerobics

Stepaerobics is een heerlijke workout met goed te volgen choreografieën op het bekende stepbankje. Steppen vergroot uw uithoudingsvermogen, verbetert uw coördinatie en bestrijdt overtollige kilo’s. De intensiteit is hoog en de belasting op de gewrichten is laag.

BOSU- balanstraining

Strakker lichaam en een betere conditie. Bosu, een uitdagende groepstraining.

Met Bosutraining wordt gebruik gemaakt van een soort halve bal waarop diverse oefeningen kunnen worden gedaan die een positief effect hebben op uw kracht, conditie en balans.

De Bosutraining versterkt uw “core”(buikspieren, schuine buikspieren en onderrug). Daarnaast wordt uw balans en coördinatie verbeterd. Natuurlijk is trainen met de Bosu ook gewoon erg leuk en zult u merken dat u er flink van zult gaan zweten.

Zumba

Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op wereld- en latinmuziek, zoals Salsa, Merengue, Reggaeton, maar ook Flamenco en Hip Hop. De revolutionaire Zumba is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse dans en is een vetverbrandende, spierverstevigende workout.
Met Zumba heeft u nooit het gevoel dat u bezig bent met een workout, omdat het zo leuk is!